Individuelt kvalitetsbyggeri

Murermester Bent Jeppesen A/S opfører typehuse såvel som individuelle byggerier i den bedste kvalitet. Vi har specialiseret os i kreative løsninger, som også opfylder praktiske behov. I kan i samarbejde med os vælge at få vor konstruktør til at tegne jeres helt personlige drømmebolig, som sikrer den optimale udnyttelse af boligen. En anden mulighed er, at I kan lade jer inspirere af et af vore typehuse. Sammen finder vi frem til huset, der bedst muligt tilgodeser jeres ønsker og behov.

Hos Murermester Bent Jeppesen A/S fastlægges byggeriets pris inden påbegyndelse, så der ikke dukker ubehagelige efterregninger op, og desuden kan I altid være sikre på at flytte ind på den aftalte afleveringsdato af byggeriet.

At bygge et nyt hus, som skal være familiens base mange år frem er en livsinvestering. Hos Murermester Bent Jeppesen A/S er du altid garanteret en sikker og professionel behandling igennem alle byggeriets faser.

HUSK – I ER ALTID VELKOMNE TIL AT KONTAKTE OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ JERES BYGGERI – EVT. OGSÅ GERNE PÅ TEGNINGER UDFØRT AF ANDRE